Factoring Finqle, verkoopfacturen via een online platform indienen

factoring Finqle

Echt een geweldig systeem, is factoring Finqle. Op deze manier kan je heel erg makkelijk alle verkoopfacturen via een factoring Finqleonline platform indienen. Nadat wij ons eerst hier hadden aangemeld kregen wij een eigen accountmanager toegewezen. Wel makkelijk, omdat je altijd mer dezelfde persoon aan het praten bent. Je hoeft niet steeds jouw situatie uit te leggen, als je naar dit bedrijf moet bellen. Diegene is altijd op de hoogte van jouw dossier en weet vaak snel een antwoord te geven op jouw vragen. 

Voor ons was dit een geweldige hulp, om op deze manier onze debiteurenfinanciering uit handen te kunnen geven. Hier hoefden wij ons totaal geen zorgen meer om te maken en al helemaal niet als er een debiteur weer niet wilde betalen.

Een zeer goede manier van debiteurenfinanciering, factoring Finqle

factoring FinqleVanaf het eerste moment dat wij contact hadden gezocht voor factoring Finqle, is ons heel veel administratieve werkzaamheden uit handen genomen. Alle facturen laten wij door dit bedrijf regelen. Hiervoor betalen wij per maand een vast bedrag, dat kan voor iedereen verschillend zijn. Daarom is het verstandig om eerst te laten uitrekenen hoeveel dat ongeveer voor jouw bedrijf gaat worden. 

De geweldige manier van onze facturen uitbesteden, heeft ons meer tijd gegeven voor andere belangrijke taken. Zo kunnen wij ons meer bezig houden met de in en verkoop van ons eigen bedrijf. Wat enorm fijn is dat wij niet elke keer de deur uit hoeven te gaan om de facturen te komen brengen. Alles gaat makkelijk en snel via het internet. Zodra je een factuur hebt verzonden krijg jij binnen 24 uur al een betaling op de rekening. De verdere gang van zaken daar hoef jij je niet mee te bemoeien, dat wordt allemaal gedaan. Wel wordt je op de hoogte gehouden van deze facturen, of deze wel door de klant zijn betaald.