Groei uw webshop met linkbuilding

internet-marketing-1

Ik ben tijdens de pandemie een webshop begonnen en voor nieuwe webshop eigenaren heb ik 1 hele grote tip. Werk samen met een linkbuilding bureau om betere zoekmachine optimalisatie te hebben. Het bureau zorgt ervoor dat er teksten op verschillende webpagina’s komen te staan die linken naar verschillende aspecten van uw webshop. Zo heb ik veel blogs die gewoon naar mijn hoofdpagina leiden, maar ook veel die naar de uitverkoop gaan want dat zijn producten waar ik graag vanaf wil. Deze teksten zorgen ervoor dat mijn webshop hoger in de zoekresultaten komt!

Laat een ander het doen

Ik moest er even goed over nadenken of ik linkbuilding uitbesteden wel een goed idee vond, maar toen ik het zelf probeerde te doen kwam ik erachter hoeveel tijd er wel niet in zit! Ik was uren bezig met teksten schrijven terwijl ik veel liever bezig was met het maken van mijn producten. Zeker wanneer de winkel begon te groeien had ik bijna geen tijd meer over om zelf mijn linkbuilding te blijven doen. Het is echt zo makkelijk om het uit te besteden, ik hoef alleen maar door te geven hoe de tekst eruit moet zien, welke woorden erin moeten, en wat de weblinks zijn.

Bezig met mijn passie

Ik stuurde mijn eerste batch aan teksten in en niet al te lang later worden mijn teksten geleverd en heb ik mij gewoon op mijn werk kunnen richten! Ik hoefde niet meer mijn tijd te besteden aan het schrijven van teksten, ik vind dat echt zó moeilijk, en nu was ik weer gewoon bezig met mijn passie. Als je zelf ook geen zin, tijd, of talent hebt voor schrijven maar wel linkbuilding wilt gebruiken is het echt een aanrader om het uit te besteden aan een bureau met professionals.