Ook refurbished iPhone’s kopen?

JorShop

Heeft u de afgelopen tijd veel gehoord van refurbished iPhones en wilt u nu ook zelf refurbished iPhones kopen? Dat kan bij Jorshop!

Wat is refurbished?

Weet u niet wat refurbished iPhone’s zijn? Maar hoort u het de laatste tijd veel vaker. Terwijl u eigenlijk geen idee hebt wat refurbished is? Het is eigenlijk best simpel. Refurbished iPhone’s zijn iPhone’s die door een bedrijf als tweedehands ingekocht zijn. Het bedrijf knap de telefoon dan helemaal om waardoor ze soms zo goed als nieuw zijn. Heel af en toe zit er nog een klein krasje op de achterkant van de telefoon, maar daar wordt de telefoon zelf niet slechter van en dat is het belangrijkste.

refurbished iPhone's

Refurbished iPhones kopen bij Jorshop

Wilt u ook een refurbished iPhone kopen? Bij Jorshop kunt u goede kwaliteit refurbished iPhone’s kopen. Elke iPhone die er wordt verkocht is eerst goed gekeken of er iets fout aan was. Wanneer er iets kapot was in de telefoon was wordt het gelijk gemaakt. U kunt ook zien bij de iPhone die wordt verkocht of die als nieuw, zeer goed of goed wordt omschreven. Wanneer er als nieuw wordt omschreven is de iPhone zowat in nieuwe staat. Wanneer hij als zeer goed wordt omschreven dan zitten er misschien een paar kleine krasje op de telefoon.