Mijn eigen bedrijf en eigen website, maar slechte verkoop

Ik had al een poosje mijn eigen bedrijfje en ik had zelfs mijn eigen website online staan, maar toch verkocht ik vrijwel niets. Dit was enorm frustrerend natuurlijk. Daarom besloot ik hulp in te roepen van een professional en liet ik deze mijn website beoordelen. Na wat zoekwerk kwam ik dus terecht op deze website. Mijn ervaring kan je hieronder doornemen.

Zoekmachine optimalisatie JGMijn ervaring met het bedrijf

Zo besloot ik dus contact op te nemen met het bedrijf en mijn situatie voor te leggen. Deze werd zeer vriendelijk onthaald. Ze luisteren zeer geduldig naar mijn verhaal en stelden de juiste vragen. Omdat ik toch vast zat, besloot ik het mij te wagen. De prijs viel uiteindelijk ook wel mee hiervoor. Ze hebben me toen uitgelegd dat ik te laag in Google en dergelijke gerangschikt stond, waardoor niemand me vond. Ze hebben dus aan zoekmachine optimalisatie gedaan. Wat ze dan exact gedaan hebben, is me iets te technisch, daar ben ik niet in thuis. Wat ik wel kan zeggen, is dat het wel gewerkt heeft. Ik heb inmiddels veel meer verkopen gerealiseerd. Voor mij is het dus een echte aanrader.

Ook een eigen website laten maken of nood aan hulp bij zoekmachine optimalisatie?

Wil je net zoals mij ook graag hulp bij de zoekmachine optimalisatie zodat je producten en/of diensten vlugger vindbaar zijn voor de klant en zodat je net zoals mij meer kans maakt op winsten? Bekijk dan zeker hun website. Hier kan je meer informatie terugvinden over wat ze allemaal doen en dergelijke. Indien dit toch niet voldoende zou zijn, of je hebt toch nog verdere vragen, dan kan je uiteraard altijd kiezen om contact op te nemen met hen. Ze helpen je graag verder.