Meer mensen bereiken, ook mobiel

Vandaag de dag communiceren steeds meer mensen via hun mobiele telefoon. Vier op de vijf Nederlanders is immers in het bezit van een zogeheten smartphone. En met een aanwezigheid van bijna 90% op de mobiele apps tegenover een gebruikersaanwezigheid van een ruime 10% op mobiele sites, biedt uw eigen mobile app ontwikkelen u dus legio aan kansen. Gezien deze cijfers biedt mobile app ontwikkeling u de mogelijkheid om op een effectieve en doeltreffende manier uw doelgroep te bereiken.

Een mobiele website?

Voordat u een app gaat maken is het verstandig om ook de normale en de mobiele website op orde te hebben. De mobiele app moet u zien als een verlenging hiervan. Dit kan ook als een online magazine gebruikt worden. Om uw relaties meer te vertellen over de mogelijkheden met uw bedrijf.

Uw eigen app als toevoeging

Via mobile app ontwikkeling heeft u de mogelijkheid om met uw eigen mobiele app deel te nemen aan de hedendaagse communicatie. U krijgt hiermee uw eigen tool om nieuws, acties en andere belangrijke zaken te communiceren. Iets waardoor u uw doelgroep niet alleen beter kunt informeren, maar zeker ook meer bij uw product of bedrijf kunt betrekken. Het gaat tegenwoordig immers allang niet meer om de boodschappenkrantjes, de zogeheten folders, nee het gaat erom wat er op dat mobiele scherm staat. Laat uw eigen mobile app ontwikkelen en maak hier gebruik van als toevoeging.

It’s app to you

In een notendop komt het er op neer dat mobiele gebruikers steeds vaker en langer op hun apps hangen. Hierdoor wordt het hebben en/of gebruiken van een mobiele app een uiterst belangrijk onderdeel van de online marketing. Meegaan in deze ontwikkeling kan u zeker vooruit helpen. But it’s app to you.

11