Wat kun je allemaal doen met een lichtbak?

Als je het woord lichtbak hoord kan het zijn dat je nu verschillende ideeën in je hoofd hebt met de betekenis. Zo kan een lichtbak een tafel zijn met licht erin. Dit is voor bijvoorbeeld architecten, tekenaars maar ook voor fotografen. Het kan ook zijn dat je denkt aan een soort van vitamine D lamp die je dagelijks kan gebruiken. In deze context bedoel ik dit allemaal niet. De lichtbak die ik bedoel is de lichtbak die je kan inzetten voor reclame. Je komt ze waarschijnlijk vaker tegen dan je dacht. Bakken met een poster er op die licht geven. Een perfecte manier om goede reclame te maken. 

Hoe werkt het?

Een lichtbak is dus een vierhoekige of rechthoekige bak die aan minimaal één kant melkwit glas heeft. In de bak zitten lampen die door het melkwitte glas schijnt. Het licht is een aangename sterkte waardoor je ogen automatischer er naar willen kijken. Door er een poster of advertentie op te plaatsen, zal je advertentie dus meer aandacht trekken vanwege het licht. Je hebt verschillende keuzes in lichtbakken waardoor het ook mogelijk is om bijvoorbeeld aan beiden kanten melkwit glas te hebben. Kijk eens bij Sizo signs voor alle mogelijkheden. 

Hoe kan je de lichtbak inzetten

Zoals hierboven vermeld wordt de lichtbak dus vooral gebruikt voor reclame en posters. Buiten dat kan je het dus ook inzetten voor je bedrijfsnaam en logo. Door het aangename licht wat wordt gebruikt, kan je het 24/7 aan laten staan en zal het altijd opvallen. Het maakt niet uit of je reclame wilt maken voor een opendag of bepaalde uitverkoop, of dat je het gebruikt voor je kledingwinkel. In alle sectoren kan een lichtbak in zijn voordeel zijn. Daarbij bespaart het je op de lange termijn meer geld. Dit komt omdat de bak duurzaam is en goed tegen een stootje of weersveranderingen kan.