Twee grootste op de markt

VPNExpert.nl

Op de markt zijn de twee grootste VPN diensten NordVPN en ExpressVPN, met anderen diensten waarmee zij samenwerken zijn het de grootste betaalde diensten. Natuurlijk word je niet zomaar de grootste, dan moet je een goed en solide product voor langere tijd leveren. In vergelijking met de andere diensten die een VPN dienst leveren zijn ze veel beter en betrouwbaarder. De prijs in combinatie met het product maakt dat de dienst populairder is, op VPNExpert.nl kun je ook van deze dienst gebruik maken.

VPNExpert.nl

Meest aantal servers ter beschikking

Het aantal landen en servers die de twee tot hun beschikking hebben bepalen dat zij de grootste op de markt zijn. Als je ze vergelijkt met andere diensten hebben zij veel meer servers en landen tot hun beschikking. De grootste is waarschijnlijk NordVPN, met de meeste servers, zij beschikken namelijk over meer dan 5000 servers. ExpressVPN is ook een grote speler volgens VPNExpert.nl met ruim 3000 servers. Of het verschil tussen de twee bedrijven echt zo groot is valt te betwijfelen als we de diensten bekijken.

Snelheid van beide diensten

Met de snelheid zit het bij beide bedrijven wel goed, over het algemeen wordt er dan naar twee aspecten gekeken. Hierbij wordt gekeken of je voldoende snel verbinding kunt maken met de server, dit verschil is groot met de verschillende diensten. Dit is een van de grootste ergernissen bij het gebruik van een VPN dienst. ExpressVPN maakt met bijna iedere server snel verbinding, NordVPN doet het iets minder goed. De resultaten van beide diensten kun je terugvinden op VPNExpert.nl.