Tip voor goede SEO Nijmegen

vdo-logo-kleur

Een aantal maanden geleden ging ik op het internet op zoek naar SEO Nijmegen om een bedrijf te vinden die mij kon helpen om mijn bedrijf online beter vindbaar te maken. 

Zeer veel bedrijven die SEO aanbieden 

Toen ik op het internet op zoek ging naar SEO Nijmegen kreeg ik zeer veel zoekruatlan van bedrijven bij mij in de buurt die SEO voor bedrijven uitvoeren. Nadat Ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal website had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Van Dongen Online mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website is onder andere de werkwijze waarop het bedrijf te werk gaat te vinden. Op de website staat vermeld dat het bedrijf eerst een aantal kleine testjes uit zal voeren om te kijken of de website klaar is voor de volgende stap. Na het lezen van de informatie besloot ik om contact op te nemen voor een afspraak. 

Siem-Luuk

Zeer tevreden over de verbeterde positionering 

We hebben het tijdens het gesprek uitgebreid gehad over mijn persoonlijke wensen en we hebben een kijkje genomen naar mijn website. We zijn inmiddels een aantal maanden verder en ik ben erg veel posities gestegen waardoor ik veel meer verkeer op mijn website heb gekregen.