Software woningcorporaties

Software woningcorporaties

Dankzij de Software woningcorporaties, kunnen veel mensen hier gebruik van maken. Zowel huurders, maar ook medewerkers kunnen van dit programma gebruik maken. Voor de huurders is het makkelijk online hun zaken regelen. Via het XBIS Online programma, als het ware het ERP concept in één, is het mogelijk om diverse handelingen te kunnen uitvoeren. Ook voor de medewerkers van een woning verhuurbedrijf is dit een uitkomst. Want op elk moment van de dag kunnen zij gebruik maken van dit systeem. Het is nu dan ook mogelijk om thuis te werken en gebruik te maken van alle gegevens. Voordeel is dat het zelfs mogelijk is om een factuur te kunnen bekijken en ga zo maar door.

Software woningcorporaties geeft veel mogelijkheden

Vaak is snel handelen een vereiste en helemaal wanneer jij als verhuurder van huizen mensen aan een nieuwe woning wilt helpen. Voorheen moest je echt als medewerker vanaf het kantoor gaan werken, anders had je geen toegang tot de diverse bestanden. Gelukkig is daar met het nieuwe software en apps van XBIS Online verandering in gekomen. Want nu is het mogelijk om 24/7 en overal gebruik te kunnen maken van de diverse bestanden. Erg prettig, want nu verlies je geen belangrijke tijd en kan meteen inspringen op een bepaald verzoek of verandering.

NCCW is een ICT dienstverlener die woningcorporaties kan helpen om hun bestanden te digitaliseren en de processen te verbeteren. Zij hebben inmiddels al meerdere bedrijven kunnen helpen door aanpassingen aan hun bestanden.

Software woningcorporaties

Makkelijk diverse dossiers in kunnen zien

De vele voordelen die de handige apps van XBIS Online heeft, is het online bekijken van een overeenkomst. Het is hierdoor mogelijk om jouw gegevens van een net afgesloten huurperiode van een woning, online bij te houden. Een huurcontract kan je nu op jouw mobiel zien en dat is wel zo prettig. Vroeger moest je eerst alle paperassen gaan zoeken waar je ooit een handtekening onder had gezet. Vaak was deze niet vindbaar, wanneer je die nodig had. Daarom is het fijn om al deze gegevens makkelijk op jouw mobiel in kan zien.

Meer weten over de vele mogelijkheden die je via NCCW kan krijgen, neem dan een kijkje op hun website. Zowel voor corporaties, maar ook voor huurders een zeer interessante software.