Heb je net een nieuwe laptop aangeschaft? Dan is dit de must-have die erbij haalt.

windows-10-home

Zegt iemand A, hoor je de ander B zeggen. Het is iets wat vanzelfsprekend is. Dit geldt ook voor wanneer iemand zijn of haar laptop opent. Dan zie je altijd een softwareprogramma van Windows. We kunnen haast niet meer zonder de programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint. Het is dus zeer aan te raden om Windows op jouw nieuwe laptop of pc te installeren. Daar heb je zelf niet alleen gemak van, je misloopt ook gelijk de kans om achter te lopen. Dit kan namelijk doordat andere werkzaamheden op Windows 10 home zijn gebaseerd en net twee werknemers dit niet hebben.

Op welke dagen werkt jouw personeel ook alweer?

Nu je allemaal binnen de organisatie werkt met Windows 10 home, zorg je er automatisch al voor dat je onenigheden of misverstanden voorkomt bij het gebruik van verschillende softwares. Een volgend mogelijk knelpunt is het personeelsplanningsysteem. Welke ga je gebruiken? Want met de juiste personeelsplanning heb jij eenvoudig overzichtelijk wanneer wie aan wat werkt. Zo zorg je er ook voor dat het personeel optimaal kan worden ingezet. Dit is niet alleen voor jou prettig maar ook voor de medewerkers zelf. Dit omdat zij weten waar zij aan toe zijn, doordat ze het helder hebben wanneer en hoe laat zij ergens aan werken. Uiteindelijk voorkom je dus voor beide partijen een hoop stress.

Welke software moet je kiezen?

Er zijn verschillende softwares waaruit je moet kiezen. De meeste van deze softwares werken allemaal het best wanneer er ook gebruik wordt gemaakt van Windows. Windows is namelijk een populaire desktop, wat er dus voor zorgt dat iedere software hierop moet kunnen werken. Je krijgt dan vaak de optie om speciaal de software voor een Windows computer te downloaden.