Etl business intelligence inzetten in jouw bedrijf

etl business intelligence

Hebben jullie al eens gehoord van etl business intelligence? Dit is een zeer effectieve methode om jouw data te laten visualiseren. Je kunt hiermee namelijk eenvoudig data importeren. Vervolgens wordt er door de BI tool een overzicht gemaakt. Je kunt bijvoorbeeld tabellen te zien krijgen. Die kun je dan gemakkelijk aflezen. Natuurlijk kun je met data ook zelf aan de slag. Maar, we weten allemaal dat dat veel tijd kost. Ik heb in mijn werk al veel overzichten moeten maken. Je begint met een onderzoek, verzamelt informatie en maakt diagrammen en tabellen. Daar zit veel tijd in! Met een BI tool hoef je dat dus niet meer zelf te doen. Dit is ideaal voor elk bedrijf dat met data werk of graag inzicht heeft. Op basis van dit soort informatie kun je bijvoorbeeld gemakkelijk een product of dienst aanscherpen.

etl business intelligence

Effectief gebruik maken van etl business intelligence

Wij opereren voornamelijk online, dus voor ons is het verzamelen van data eenvoudig. Toch hebben wij een etl business intelligence tool ingezet, om effectief te werk te gaan. Wanneer wij voor klanten bijvoorbeeld nieuwe content creëren, is het fijn om te weten wat er al is. Met de BI tool worden bestanden, websites en afbeeldingen binnengehaald en overzichtelijk in een diagram gezet. Zo kunnen wij dus zien wat wij nog moeten maken om een goede strategie te hanteren.

etl business intelligence

Ook BI gebruiken

Een BI tool kan in elke organisatie gebruikt worden. Toch zijn er verschillende systemen en daarom kun je maar beter advies vragen. Kijk eens bij VisionBI wat zij aanbieden en laat je informeren. Zij helpen jou snel op weg met het juiste advies. Zodoende heb je altijd een systeem dat op jouw organisatie aansluit. Kijk eens op de website van VisionBI of neem contact met hen op! Dit is je tijd ongetwijfeld waard.